Криворазбран 14-ти февруари

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ТОЗИ ТЕКСТ Е ФИКЦИОНАЛЕН, В НЕГО НЯМА ГРАМ ИСТИНА. ЗАМИСЛЕН Е КАТО ЦИНИЧНА ПАРОДИЯ. ПРИЛИКАТА С РЕАЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е НЕВЪЗМОЖНА, НО АКО ИМА ТАКАВА, ТЯ Е НАПЪЛНО СЛУЧАЙНА!

Поднасям искрени извинения на всеки, който се почувства засегнат!

“МАСОВО ЖЕНИ ОПИТВАТ ДА СЕ САМОУБИЯТ ПО СВ. ВАЛЕНТИН

Силният пол пък се мори от пиене за Трифон Зарезан

Свети Валентин и Трифон Зарезан са сред най-чаканите празници. Това е време, в което всичко е или розово и на сърчица, или гроздово, рекламите са пълни с любов и наздравици, а хората упражняват различни комбинации на действията пиене и секс.

Но не всичко е изпълнено с приятни емоции. През последните години зачестяват трагичните случай покрай разбито сърце и посещенията в изтрезвителното точно на тази дата.

Очевидци на трагедиите на нежния пол често споделят, че основните причи са две – лудост, породена от любовна мъка и лудост, породена от фобия към розовите пухкави неща навсякъде. И докато дамите се изолират и тогава правят глупости в тъмна стаичка и с насълзени очи, то мъжете обикновено вършат това в компания от съмишленици, подплатени с някоя маркова бутилка и ухилени до уши. Последиците и за двата пола са неприятни. Лекарите са запознати и с двете явления, но не могат да намерят научно обяснение защо пикът им е на 14-ти февруари. Някои психолози се обръщат към прашните си томове с теории на Фройд и Юнг, но все още не са излезли с хипотеза, която да потвърдят емпирично.

Подобни събития се наблюдават не само у нас. От Ватикана изразиха безпокойство, защото католическият празник предизвиква безредици по цял свят. От Светият синод предпочетоха да запазят мълчание по въпроса, но изразиха моралната си подкрепа като изпратиха няколко бутилки отлежало „Каберне” в Рим.

Наш източник, желал да запази анонимност, ни подшушна на чашка, че страната ще кандидатства по проект за гореща линия „Телефон за любов“, който да помага на депресираните граждани около 14-ти да намерят изход от ситуацията, без да стават жертви на алкохолно и други натравяния. Полицията извънредно ще пусне повече патрули със специално назначени профайлъри, за да предотвратяват всеки нежелан ефект. Екипът ни научи и че се набира временен персонал от въздържатели със здрави нерви в болниците, за да поеме потока от развеселени до неузнаваемост и на мотика хора.

Повод за част от проблемите даде провокативната реклама на роден мобилен оператор „Той те изостави точно днес? НИЕ никога няма да го направим!” Група експерти по реклама се събраха да обсъдят кога рекламите прекрачват границите на добрия тон и вкус в стремежа за оригиналност и привличане на аудитория. Същевременно финансовото министерство реши да се възползва от празника и вдигна акциза на алкохола с нови 80%. По неточни изчисления това би повишило тройно постъпленията в държавната хазна само за няколко дни.

За да разберем настроението на читателите ни, изданието пусна анкета в интернет „Как ще празнувате на 14ти?”. За сега водят резултатите „Като зайците, хахаха”, „По стар български обичай – с буре винце” и „Ще съчетаем”. Най-малко бяха процентите за „Романтична вечеря на свещи в интимна обстановка” и „Ще пия една чашка на вечеря и ще лягам, че утре е работен ден”.

Дали ще прекарате 14ти февруари заедно с половинката си на приглушена светлина или под завивките, или пък ще сте в компанията на вярна дружина, ние ви желаем да е приятно и безаварийно. Напомняме, че всичко е полезно стига да е в поносими количества. Kакто и че размазания грим, простащината и аромата тип „къпя се с бира” не са сред най-привлекателните неща. Запазете достойство във всяка ситуация и бъдете на ниво. Обичаме ви, наздраве!”

~*~*~*~

– Маро, ма, написА ли статията за утрешния брой? – попита свъсено редакторът.

– Ъхъъъъ…

– Хубу, гАси цигарата и да ходим да обърнем по чашка Мерло, че ще ме снимат как скачам от Моста на влюбените към 9…

Advertisements

~ от Джен на февруари 13, 2011.

2 Коментари to “Криворазбран 14-ти февруари”

  1. Брех, че влюбчиви хора! А после ще отрекат, че любовта е лудост.

  2. […] ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ТОЗИ ТЕКСТ Е ФИКЦИОНАЛЕН, В НЕГО НЯМА ГРАМ ИСТИНА. ЗАМИСЛЕН Е КАТО ЦИНИЧНА ПАРОДИЯ. ПРИЛИКАТА С РЕАЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е […] Прочетете повече -> WordPress.com Top Posts […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: